НАЛЕД и Организација за развој каријере и омладинског предузетништва „Connecting“ позивају вас на регионалну конференцију о образовању за дигитално доба

ПРОЈЕКТНА НАСТАВА У ONLINE ОКРУЖЕЊУ

– Уторак, 23. март 2021, 11:00х – 13:00х –
Зоом платформа

У уторак, 23. марта са почетком у 11х, на онлине конференцији посредством Зоом платформе коју организујемо у сарадњи са Иницијативом за реформу образовања Југоисточној Европи, наставници из различитих држава региона имаће прилике да размене искуства и представе начине организовања пројектне наставе у виртуелном окружењу.

У оквиру конференције, такође ће бити представљен и Приручник за пројектну наставу и наставу на даљину преведен на шест регионалних језика (мађарски, румунски, русински, словачки, хрватски и босански).

Регистрација за вебинар врши се најкасније до 22. марта до 12х путем следећег линкаhttps://zoom.us/webinar/register/WN_sGbJpK0GRaiYHnNcE0-WFA

Чланак НАЛЕД и Организација за развој каријере и омладинског предузетништва „Connecting“ позивају вас на регионалну конференцију о образовању за дигитално доба се појављује прво на Завод за унапређивање образовања и васпитања.